program


Den komiske tragedie
3

Den komiske tragedie

En komedie om at lytte til den der lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt. Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling, hvor der garanteres både grin og eftertanke.
 Læs mere

En skuespiller og hendes rolle, skal sammen spille en vigtig scene. Men det går ikke helt som planlagt, for skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over. Rollen finder ud af, at den godt kan lide spotlightet, og skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen og stå ved sig selv. Måske har det været rollens plan hele vejen igennem?

DEN KOMISKE TRAGEDIE handler om angsten for at fejle og vejen hen mod at vove at gøre det, man i virkeligheden drømmer om.

Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling, hvor der garanteres både grin og eftertanke.

 

PRESSEN SKREV

★★★★★ En skuespilteknisk kraftpræstation og et dristigt, intelligent og komisk manuskript (Morten Hede)

Det er simpelthen virtuost, det Mette Rønne laver... Det er forbilledligt skuespillerarbejde, præcist og gennemarbejdet, og det er dødsens charmerende. Det kan se ud som improvisation, men – tro mig – det er bevidst og kalkuleret... (Teateravisen, Janken Varden)

★★★★★ Fantastiske Mette Rønne... burde opleves i denne glansrolle... (Kanalnordjylland)

★★★★★ Det er lynende intelligent iscenesat af Anders Brink Madsen... Der ligger en stor spillerteknisk præstation bag, og Mette Rønne løfter opgaven til fulde og viser kæmpe overskud på scenen. (Ungt Teaterblod)

★★★★★ Man kan næsten kalde forestillingen en Master Class i ekvilibristisk skuespilteknik. Det ser så elegant og let nu, når Mette Rønne skifter imellem rolle og skuespiller. Kropssprog og mimik forenes til et kunstnerisk hele med den filosofiske og fabulerende monolog (KOP kultur).

★★★★ Skuespiller Mette Rønne indtager scenen alene. Uden rekvisitter eller medskuespillere leverer Rønne en ren kraftpræstation, og hun bærer forestillingen med blændende overskud og suveræn historiefortælling... (Scenekanten)

★★★★Ridser man lidt i den komiske overflade, vil man dog hurtigt se, at der gemmer sig mere alvorlige eksistentielle tematikker, som særligt er dem, skuespilleren slås med. Her skildres fortvivlelse og usikkerhed, og Mette Rønne mestrer til stor beundring den spillestilsmæssige vekslen mellem den komiske farcekarakter og den ærlige sårbarhed, som sætter de to karakterer i skarp kontrast til hinanden... (Teaterkikkerten)

★★★★★ Det her er en genial, veludført, gennemtænkt, gennemarbejdet og begavet forestilling fremført af en dygtig skuespiller og historiefortæller (Den 4. væg)

 

Varighed: ca. 75 minutter

Medvirkende: Mette Rønne

Iscenesættelse: Anders Brink

Lys: Mads Maybom og Anna Westh

Forfatter: Eva Bonfanti & Yves Hunstad

www.kulturmarkt.dkPÅ PLAKATEN


Læs hele sæsonprogrammet online her.

Om Danmarks ukendte verdensstjerne Inge Lehmann
I 2017 fik hun i København…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: