program


Hamlet

Hamlet

Hamlet er en hævntragedie.

Mungo Parks Hamlet bliver en kort og intens affære. Her bliver vi præsenteret for 100 minutters magtspil, spillet af Danmarks måske mest dagsordensættende ensemble. Alt bundet sammen af afgående teaterdirektør Martin Lyngbo forkortelse og fortolkning af Shakespeares evige klassiker.  Læs mere

Billettyper


200.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoHamlet er klar til at blive konge. Han har forberedt sig på det hele sit liv. Men ved kongevalget peger hans egen mor på Hamlets onkel, som hun også gifter sig med. Hamlet får en mistanke: Var det helt naturligt, da hans far – den gamle konge – døde? Stod hans onkel bag et statskup? Hamlet er en veluddannet humanist, der troede, at han skulle bruge sit liv i politik, fred og familieliv. I stedet finder han sig selv i et spil fuld af intriger, hævn, magt og død. Hans redskab bliver teatret i kraft af nært venskab med skuespillerne fra byen. Hvordan kan han være sikker på at gøre det rigtige? Hvordan kan han bruge sit liv til gavn for Danmark?

...en moderne klassikerpræsentation, der krystaliserer alt hvad Martin Lyngbo har tilført det lille teater i Allerød.

5 stjerner i CPH Culture

Medvirkende: Henrik Prip, Marianne Mortensen, Christine Albeck Børge, Anders Budde Christensen, Jonas Munck Hansen, Mads Hjulmand, Nana Morks

Iscenesættelse og bearbejdning: Martin Lyngbo

https://www.mungopark.dk/forestilling/hamlet/

 

PÅ PLAKATEN


Indenfor Murene

Teatersalen Jyllinge Skole

- en af de mest betydningsfulde klassiske forestillinger vi har.

- en musikalsk forestilling med Mikkel Schrøder
MEDLEMSRABAT 50 KR.

En musikalsk forestilling med Michael Schrøder Kan du huske de unge uskyldige år,…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: