program


Klassebilledet

Klassebilledet

En musikalsk forestilling med Michael Schrøder
Kan du huske de unge uskyldige år, hvor bajerne var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelser ramte lige så ofte, som der var afsnit i Dallas og Dollars.  Læs mere

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af skæbner og karakterer, og Mikkel Schrøders musikalske forestilling KLASSEBILLEDET er én stor stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Han taler om dem, han synger om dem, og han har dem med på scenen og tegner nogle helt fantastiske humoristiske portrætter af f.eks. Nina der var 5 år foran de andre og havde en kæreste på 25. Rikke der holdt fast i at lege hest til hun var 19 år. Mogens der egentlig ville ind til Jægerkorpset, men endte i Hjemmeværnet. Dennis der den dag i dag skriver kontaktannoncer fra fængselscellen. Kamma der endte i et fåreskind på Island, eller Allan der måtte strikke for ikke at slå ihjel.

 

Med sjove tekster og ørehængende sange præsenterer Mikkel Schrøder sin helt egen showform, og hans skæve, underfundige tekstunivers er efter publikums mening noget ganske nyt og forfriskende.

 

Medvirkende: Mikkel Schrøder og to musikere

Instruktion: Peter Schrøder

 

http://jangmark.dk/artister/klassebilledet/

 

 

PÅ PLAKATEN


Læs mere om vores spændende oplevelsestur til Budapest

Hent bestillingsformularen.

En komedie om at lytte til den der lille stemme indeni, som nogle…

En musikalsk og grotesk fortælling fra det virkelige liv om en umulig kærlighed…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: