program


Sæsonafslutning 2017/18 med underholdning

Sæsonafslutning 2017/18 med underholdning

Sæsonen slutter traditionen tro med en offentliggørelse og præsentation af det næste års sæsonprogram.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Sæsonen 2017-2018 slutter med en offentliggørelse og præsentation af næste sæsons program.

 

GTM byder traditionen tro på gratis kaffe og kage.

Baren vil være åben med de sædvanlige lave priser. Det bliver en hyggelig eftermiddag for GTM medlemmer, som får førstehåndskendskab til indholdet af GTMs 44. sæson 2018-2019, ligesom det også er muligt at udvælge forestillinger, man gerne vil se i den kommende

sæson.

 

Som afslutning bliver der lejlighed til at stifte bekendtskab med gruppen ”The MES”

 

Lidt om ”The MES”: I 2008 blev der stiftet en sangskriverklub i Hvalsø støttet af KODA. I forbindelse med denne sangskriverklub var der brug for et orkester, der kunne fremføre egne og andre medlemmers værker. Til dette formål dannedes gruppen The MES (Morten, Erik, Steen) guitar, bas, sang og mundharmonika. Klubaftener foregår i Hvalsø Kulturhus og aktiviteterne er med årene udvidet til at omhandle teater, maleriudstilling, spil dansk, foto og filmklub, kulturnat, sangskriver seminar m.m. De tre personer skriver hver deres numre og af denne grund er repertoiret bredt og spænder fra jazz til pop og ballader. De kombinerer gerne glad musik med små anekdoter mellem numrene.

 

Stor tak til publikum for den nu afsluttede sæson, det er en glæde at møde både medlemmer og ikke-medlemmer til vores forestillinger. Vi håber at publikum, som endnu ikke er medlem af GTM, får lyst til at melde sig ind og få del i de fordele, der er ved et medlemskab.

 

Der vil ved billetvognen være åbent for indlevering af billetbestillinger.

Billetbestillingerne vil blive behandlet samtidig med, at der søndag den 29. april kl. 10:00 åbnes for billetkøb til sæson 2018-2019 over internettet på gtm.billetexpressen.dk

 

På gensyn i sæson 2018-2019 !

PÅ PLAKATEN


Vælg medlemsskab og køb billetter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Læs hele sæsonprogrammet online her.

- synger på sidste vers. For hele familien fra 12 år. MEDLEMSRABAT 50…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: