program


Sæsonafslutning 2018/19 med underholdning

Sæsonafslutning 2018/19 med underholdning

- med underholdning.
GTM byder, traditionen tro, på gratis kaffe og kage.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Billettyper


150.00 kr.
Bord 01, Bord 02, Bord 03, Bord 04, Bord 05, Bord 06, Bord 07, Bord 08, Bord 09, Bord 10, Bord 11, Bord 12, Bord 13, Bord 14, Bord 15, Bord 16, Bord 17, Bord 18, Bord 19, Bord 20, Bord 21

DatoSÆSONAFSLUTNING - med underholdning

Sæsonen 2018-2019 slutter med en offentliggørelse og præsentation af næste sæsons program.

Baren vil være åben med det sædvanlige indhold til lave priser. Det bliver en hyggelig eftermiddag for GTMs medlemmer, som får førstehånds kendskab til indholdet af GTMs 45. sæson 2019-2020.

Det bliver også muligt at udvælge og bestille forestillinger, man gerne vil se i den kommende sæson.

Vi afslutter arrangementet med spændende underholdning af Dennis Lydom og ”Johnny Cash”. Dennis Lydom er født i Ringsted i 1975 og stiftede allerede som 5-årig bekendtskab med Johnny Cash’ musik. Dette var med til at grundlægge den fascination, der for alvor tog til i ungdomsårene. Dennis har brugt utallige timer på musik af og litteratur om Johnny Cash og har siden mødt flere af legendens familiemedlemmer og venner. Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, som nærmer sig de første 100 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. En underholdende og spændende afslutning på præsentationen af 2019/2020-programmet i GTM.

GTM byder, traditionen tro, på gratis kaffe og kage


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: