Oplevelses-, opera- og koncerttur til Berlin

Tilmeldingsformular - klik her

 

Berlin 4 dage med bus den 19.-22. september. Tilmelding senest den 8. august.

1.dag, torsdag 19.sept. Rejsedag til Berlin

Afgang via Gedser-Rostock. Vi sejler kl. 11.00. Under overfarten serveres en let anretning. Vi ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen, finder vores hotel for de næste 3 nætter. Middag på nærliggende restaurant.

Aftenarrangement: Stars in Concert, forskellige kunstnere optræder som f.eks. Elvis Presley, Abba, Tina Turner og mange flere:
pris kr. 370,- per person i tilkøb


2.dag, fredag 20. sept. Det gamle Vestberlin, Museumsøen og opera

Vi starter dagen med et besøg på museet ”The story of Berlin”. Her følger vi Berlins historie gennem de sidste 800 år. Efter besøget vil der være tid til frokost på en hyggelig restaurant. Først på eftermiddagen videre til Museumsøen med de mange spændende museer, Pergamonmuseet, Neuesmuseum, Kulturforum, DDR-museet. Resten af dagen til egen rådighed.

Aftenarrangement: Opera, Cavalleria Rusticana på Deutsche Oper

3.dag, lørdag 21. sept. Det gamle Østberlin samt middag og koncert på Charlottenburg Slot

I 40 år levede østberlinerne adskilt fra deres naboer i Vestberlin. På en tur gennem den østlige del af byen fornemmer vi DDR-borgernes hverdag. De endeløse betonblokke er én lang opvisning i kommunistisk plantænkning og løsning af et akut boligproblem efter krigen. Typisk østtysk frokost på en hyggelig Knejpe/Bierstube. Vi ser nærmere på de nye, populære in-bydele, Prenzlauer Berg og Friedrichshain. Eftermiddagen til egen rådighed.

Aftenarrangement: Middag og koncert på Charlottenburg Slot

4.dag, søndag 22. sept. Hjemrejse

Efter morgenmaden på vores hotel pakker vi bussen. Kører til Rostock, hvor vi sejler kl. 15.45. Under overfarten serveres en let anretning. Vi forventer at være hjemme først på aftenen.

Rejsefakta:

Pris per person 5.895 kr.

Tillæg for enkeltværelse 825 kr.

Tillæg for Stars in Concert 370 kr.

I rejsens pris er følgende inkluderet: Bus i 4 dage med alle skatter og afgifter, 3 hotelovernatninger med morgenmad, mad på færgen ud og hjem samt et måltid pr. dag under opholdet i Berlin. Gode billetter til alle arrangementer. Der medfølger dansk turleder på hele turen.


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: