COVID-19

Det skal være sikkert at gå i teater hos Gundsø Teater & Musik (GTM)

På grund af corona er vi nødt til at overholde de restriktioner, der er udstukket i forbindelse med at afholde teaterforestillinger i vores teater- forening. Det betyder, at alle skal bære mundbind, mens man opholder sig i foyeren, og når man går til og fra siddepladserne.

Det betyder også, at alle drikkevarer skal købes i baren ved ankomst, de bliver udleveret i poser, så de nemt kan medbringes i teatersalen. Der vil ikke være salg i pausen.

Det betyder også, at nogle pladsnumre ikke er gældende, men alle får besked om ændringerne. De af jer der har plads på række 1-7 bliver så vidt muligt placeret på række 1-5, da 6 + 7 ikke stilles op. De af jer, der har billet til række 8 og 9, bliver fordelt på de to rækker, så vidt det er muligt, med den respektive afstand .

De af jer, der har billet til række 8 og 9, bliver fordelt på de to rækker, så vidt det er muligt, med den respektive afstand.

Alle, der har pladser på række 11-22, vil ligeledes blive fordelt, så vi overholder afstandsbestemmelserne.

Husk at bære mundbind, når I ikke sidder ned.

Vi åbner som sædvanlig en time før forestillingen.
Der bliver lukket ind i salen en halv time før forestillingen. Kom i god tid.

Tak for jeres forståelse, det skal være sikkert at gå i teater i GTM.

Venlig hilsen
GTM-Gundsø Teater & Musik

Jytte, formand

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: