program


Carpenters

Carpenters

GTM inviterer til en sanselig, varm, rørende, overraskende og ærlig aften i musikalsk selskab med verdens mest succesrige søskendepar – CARPENTERS.

Billettyper


175.00 kr. - 225.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoCarpenters - Close to you

En musik forestilling

Instruktion: Anders Bircow

Medvirkende: Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen

Spilletid: 2 timer inkl. pause

GTM inviterer til en sanselig, varm, rørende, overraskende og ærlig aften i musikalsk selskab med verdens mest succesrige søskendepar – CARPENTERS.


”Close to you” er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien i USA. De debuterede i 1965, og blev verdens mest succesrige duo i start 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde af hjertesvigt kun 31 år gammel.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem de to søskende, tager os med på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af deres historie. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969.

Men på bagsiden af deres enorme succes og verdensberømmelse var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, sygdom, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor.

Alt det, krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. Top of the World, There´s a Kind of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye to Love og selvfølgelig Close To You, bliver eftermiddagens underholdning.

Producent: Landsteatret

PÅ PLAKATEN


GTM inviterer til en sanselig, varm, rørende, overraskende og ærlig aften i musikalsk…

En operette om dagen er den bedste medicin!
Traditionen tro vil der…

- men tonen er lav.
Der er grinegaranti på denne forestilling!


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: