program


Blinkende lygter
2

Blinkende lygter

AFLYST
Denne teaterversion af Blinkende Lygter er sjov, tankevækkende og skæv, en forestilling, der også er velegnet for et yngre publikum.

AFLYST

Blinkende Lygter

En ny dansk folkekomedie af Vivian Nielsen

Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk.

Spilletid: 2 timer inkl. pause

Forestillingen Blinkende Lygter er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og opfriskende skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.


Denne teaterversion af Blinkende Lygter er sjov, tankevækkende og skæv, en forestilling, der også er velegnet for et yngre publikum.

Svigt i barndommen er årsagen til, at de fire unge drenge Peter, Arne, Thorkild og Stefan, stikker af og mødes tilfældigt på en banegård. Sammen føres de ud i en kriminel løbebane, men de står altid sammen. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han, at nu skal det være slut. Han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden ”Færingen”. De fire venner står sammen om det sidste job. Ved lidt hjælp af held og dumdristighed lykkes det vennerne, at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Dette danner ramme og baggrund for deres videre færd og mødet med de sære udkants-danskere i forsøget på at passe ind i normalsamfundet.

Der er et skønt hold på scenen, Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som ved fælles hjælp forsøger at lægge fortiden bag sig. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne og fallerede læge Carl. De to stærke kvinder spilles af Christina Bech.

Produktion: NørregadeTeatret og Teater 2

PÅ PLAKATEN


Klassisk teater, når det er bedst.

Oplev Sonja Richter og Alban Lendorf i en grænsebrydende og nytænkende version af…

Oplev Linn Ullmanns internationale succesroman – nu som teater med tre af dansk…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: