program


De 4 operettetenorer - med band
2

De 4 operettetenorer - med band

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.
 Læs mere

Billettyper


210.00 kr. - 310.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoBemærk, denne forestilling erstatter FRA ET HJEM MED KLAVER, som annonceres i det trykte program. OperetteKompagniet præsenterer DE 4 OPERETTETENORER - med band 

OperetteKompagniet drager land og rige rundt sæson efter sæson med dets underholdning i topklasse. I Lynghøj Teatersal bliver det en kvartet af mandlige sangere med højtragende tendenser, der lægger vejen forbi i foråret 2023.

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.

Fra det sande orgie af favoritter bør fremhæves Wien, Wien, Nur Du Allein, Maxim, Wolga og Dein Ist Mein Ganzes Herz - eller hvad med vore egne folkekære Livets Glæder og Sangen har Vinger? Truppen giver også smagsprøver på deres `guilty pleasures´ - altså hvad de kaster sig ud i, når den ikke lige står på operette!

De unge kometer, Anders Kampmann og Jonathan Koppel, ledsages af erfarne rotter, Gert Henning-Jensen og Thomas Peter Koppel, og alle tilhører de Danmarks fornemste af slagsen. Carol Conrad akkompagnerer kyndigt bag tangenterne og står samtidig i spidsen for det inciterende band bestående af medlemmer fra Radiosymfoniorkestret og Det Kgl. Kapel.

Mellem numrene fortæller de medvirkende charmerende og lystigt om deres foretrukne melodier - ligeledes står såvel anekdoter som overraskelser i kø ...

Vel mødt - og lad så det høje C runge! 

Medvirkende: Anders Kampmann, Jonathan Koppel, Gert Henning-Jensen, Thomas Peter Koppel & Festbandet ledet af maestra Carol Conrad

PÅ PLAKATEN


Læs hele sæsonprogrammet online her.

Generalforsamling og underholdning 2022

GTMs 48. sæson Generalforsamlingen afholdes i henhold til § 10 i GTMs vedtægter.

Underholdning med Isabel Schwartzbach og pianist Mikkel Rønnow

En Shakespeare collage over magtens intriger, begær og pinligheder. Med nye politikertyper i tankerne lægger Bådteatrets dukketeaterensemble op til en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.