program


Den Komiske uskyld

Den Komiske uskyld

Siden 70’erne har Flemming Jensen underholdt os. Grødnissen Lunde, stand-up, teater, instruktør, forfatter, revyer, der er virkelig tale om et menneske, der ville nå det hele.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 04. Marts 2023 16:00

Den Komiske uskyld

Siden 70’erne har Flemming Jensen underholdt os. Grødnissen Lunde, stand-up, teater, instruktør, forfatter, revyer, der er virkelig tale om et menneske, der ville nå det hele. Han er efter pålidelige kilder blevet farfar og har ekspanderet livviden (lidt). Man kunne næsten sige, at han har brugt hele sit liv på ikke at kunne bestemme sig til, hvad han ville, så han gjorde bare det hele.

Flemming Jensen har været gæst hos GTM ganske mange gange. Nu vender han tilbage med et festfyrværkeri, en personlig kulturhistorie gennem 40 år. Han fortæller om alt det sjove og spændende, sange og monologer, og giver undervejs eksempler på viser. Han fortæller også om de mange kolleger, som han har samarbejdet med gennem årene - hjerteligt og godmodigt. Der vises ældre morsomme filmklip, som han viser efter tilladelse af kollegerne, det er sjovt, og det synes Jensen helt klart også.

Nutid og datid smelter sammen for at gøre det hele meningsfuldt – hvad vil vi helst ha’?? En stjernestiv Per Hækkerup eller en ædru Støjberg?

Medvirkende: Flemming Jensen og Lars Fjeldmose
Manus: Flemming Jensen
Instruktør: Lars Knutzon

Spilletid: 90 min inkl. pause.

Aktuelt


Succesen fra Nørrebro Teater er nu på Turné. Poetisk og tankevækkende med genkendelige og ur-komiske situationer fra hverdage, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

med billetbestilling til sæson 2024/2025 præsenteres af Rasmus Krogsgaard

PÅ PLAKATEN


Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil lpsen filmatiserede denne skræmmende…

Det legendariske hørespil MORDETS MELODI. Publikum overværer en underholdende og grotesk morsom ”optagelse”, hvor de fire skuespillere selv skal lave…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT GUNDSØ TEATER & MUSIK


Mail: billetter@teater-musik.dk

Tlf. 40 71 11 75


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.