program


Det fortrolige rum

Det fortrolige rum

Hvad sker der i DET FORTROLIGE RUM på Christiansborg? Hvad er det vi ikke må vide? Gang på gang bliver journalisten FRANK og publikum filtret ind i politikerspin og tågesnak. En vild, og rystende morsom satire!

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoPOLITIKERSPIN, TÅGESNAK, KRYPTISKE PARAGRAFFER

I en ‘Kafkask’ komedie går journalisten FRANK til angreb på Christiansborgs mure for at få adgang til DET FORTROLIGE RUM, som politikerne har skabt. Det rum, der holder ham ud i strakt arm og forhindrer ham i at kigge dem over skulderen. Mens FRANK udfordrer politikerne til at åbne op, hvirvles han ind i politikerspin, tågesnak, kryptiske paragraffer og papir fuld af sorte overstregninger. 

 

I et mash-up af drama, dokumentar og filmklippet dialog med virkelighedens politikere kæmper Frank for at forstå Offentlighedsloven, den lov der styrer hvad vi må vide, og hvad vi ikke længere må vide.

 

 

FRANK FARER VILD

 

Gang på gang farer FRANK vild og trækker publikum med sig ned i forvirringens sump. Heldigvis griber en virkelig journalist ind og får stakkels FRANK og publikum tilbage på sporet. Ina- Miriam Rosenbaum præsenterer i samarbejde med Teatret Svalegangen DET FORTROLIGE RUM – en vild, anderledes, tankevækkende og rystende morsom satire. Dette er møgsagen, som alle vil glemme.

Medvirkende: Anders Budde Christensen, Sofie Buch Hoyer

Iscenesættelse: Ina-Miriam Rosenbaum

Scenografi og videodesign: Signe Krogh

Filmklip: Niels Aasholm

Dramatiker: Kristian Halken

Lysdesigner: Henrik Sloth

Lyddesigner: Anton Bast

Journalistisk konsulent: Jesper Tynell

Varighed ca. 95 min. (uden pause)

PÅ PLAKATEN


Læs hele sæsonprogrammet online her.

Om den cigaretrygende bølle, der ender som kanonkonge. André Andersen spiller sig fortællende…

Oplev Tine Høegs bestseller på de skrå brædder. Om venskab, forelskelse og begær.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: