program


Doppler

Doppler

Historien om en familiefar i eksistentiel krise. Der er lagt op til grin og eftertænksomhed, når den norske kultklassiker af Erlend Loe spinder samfundskritik og en ung mands krise ind i en knastør humor og en tilbagelænet frækhed.
 Læs mere

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoAndreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene.

Doppler lægger en seddel til konen og børnene om, at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs. Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt.

Her har vi en helt ny dramatisering af den norske kultklassiker af Erlend Loe, der på vanlig vis får spundet samfundskritik og sin efterhånden karakteristiske universalfortælling om en ung mand i krise ind i en knastør humor og en tilbagelænet frækhed.

 

Forfatter: Erlend Loe

Dramatisering: Michael Slebsager og Christian Bergman

Iscenesættelse: Michael Slebsager

Musik og lyddesign: Daniel Vognstrup

Lysdesign: Morten Hembo

Forlag: Teaterforlaget Songbird AS

Medvirkende: Peter Zandersen og Christian Bergman

Varighed: 1 time 30 min.


PÅ PLAKATEN


Forestillingen følger stort set plottet i det oprindelige nationale skuespil af J.L. Heiberg.…

En intimkoncert over den amerikanske musiker Tom Waits’ poetiske fortællinger – på dansk,…

DON GNU har endnu engang sat alt på et bræt! Balancerende på den…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: