program


Fra Skjern til Varnæs

Fra Skjern til Varnæs

En musikalsk fortælling om hele Danmarks TV-serie Matador

Billettyper


225.00 kr.
Bord 01, Bord 02, Bord 03, Bord 04, Bord 05, Bord 06, Bord 07, Bord 08, Bord 09, Bord 10, Bord 11, Bord 12, Bord 13, Bord 14, Bord 15, Bord 16, Bord 17

DatoFra Skjern til Varnæs

En musikalsk fortælling om hele Danmarks TV-serie Matador

Medvirkende: Nicolaj Cornelius, forfatter og skuespiller
Producent: Cornelius Teaterselskab
Spilletid: 110 min. inkl. pause

Publikum indbydes til at deltage i en glad musikalsk aften bag kulisserne ved optagelserne af Danmarks berømte TV-serie Matador. Forestillingen tager udgangspunkt i elskede og kendte sange fra serien: Sangen om Larsen, Visen om de tre musikanter, Molak-molok-mak-mak-mak, Hvorfor er lykken så lunefuld?

Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af TV-seriens elskede karakterer, rejser vi fra familie til familie i Korsbæk og hører små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelig serie og Nicolaj Cornelius fortæller om hans møde med nogle af de medvirkende skuespillere.

Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i TV-serien, da de sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og stemningstilstanden.

Det er en ny måde at møde Matador på, og Nicolaj Cornelius er Danmarksmester i Matador, så der er noget at glæde sig til.

PÅ PLAKATEN


Vælg medlemsskab og køb billetter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

En unik koncert forestilling, der blander musik og beat lyrik og vækker det…

Oplev Tine Høegs bestseller på de skrå brædder. Om venskab, forelskelse og begær.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: