program


Græske guder, Sigurd Barrett
2

Græske guder, Sigurd Barrett

AFLYST Sigurd fortæller om de græske guder
Familieforestilling for de 5 -100 årige

AFLYST

Sigurd fortæller om de græske guder

Familieforestilling for de 5 -100 årige

Medvirkende: Sigurd Barrett: fortæller og pianist, Anne Suppli: Mor Jord, Oraklet i Delfi, Heksen Kirke m. fl. Farshad Kholghi: Zeus, Narcissus, Odysseus m.fl. Eskild Dohn: guitar, bouzouki, saxofon og Gud for Bøvl. Mikkel Riber: bas og Apollon. Dansere fra Powerhouse

Spilletid: 1 time 50 min. inkl. pause

Så er det tid til en forrygende oplevelse for børn, forældre og bedsteforældre, når Sigurd Barrett og hele hans hold kommer til Jyllinge med fortællingen om de græske guder.


Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd Barrett publikum med på en eventyrlig rejse gennem de græske guders univers, hvor vi møder Zeus, Odysseus, heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon – og ikke mindst Gud for Bøvl.

Sigurds skønne og entusiastiske energi gør ham ideel til værtsrollen, skrev Jyllandsposten om denne forestilling, som høstede stående applaus 24 gange på Østre Gasværk.

Producent: Dansk Teater Produktion, Sigurd Barrett

PÅ PLAKATEN


Vælg medlemsskab og køb billetter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Klassisk teater, når det er bedst.

Klassisk teater, når det er bedst.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: