program


Hjerter i Valsetakt

Hjerter i Valsetakt

OBS! Ny dato 15. maj 2021 En operette om dagen er den bedste medicin!
Traditionen tro vil der til årets første forestilling være kransekage og ”bobler” i pausen.

Hjerter i Valsetakt

En operette om dagen er den bedste medicin!

Medvirkende: Frøy Hovland Holtbakk, Carina Tybjerg Madsen, Cassandra Lemonie, Marie Dreisig, Sidsel Aja Eriksen, Jonathan Koppel, William Jønch Pedersen og Thomas Peter Koppel. På piano: Carol Conrad.

Spilletid: 2 timer inkl. pause

I takt med forspillet fra Csárdásfyrstinden lægger sig som en dyne over Pusztaen, åbenbares i tæppeåbningen en seng med den trætte Operettediva. Hendes tidligere Operettehelt er ved hendes side og synger om det gamle Wien, mens han kærtegner hende blidt. Stuepigen sørger kærligt for sin frue, der nægter at tage sin dosis piller. Lystigere toner varsler de sædvanlige sysler med at få gjort Operettedivaen klar til forestilling, for: En operette om dagen er den bedste medicin


Divaen iføres én af sine skønne rober, håret bliver sat og vores heltinde kan som i fordums tid tryllebinde os med Léhars Liebe du Himmel auf Erden (Elsk mig på jord som i Himlen). Den unge Operettehelt viser sig i stuen, og de næste to timers intriger kan gå i gang. Stuepigen og den aldrende Operettehelt deltager flittigt i løjerne og hjælper handlingen godt i gang.

Hjerter i Valsetakt er et orgie af operettehits, hvor de to hovedpersoner stjæler krigerisk fra hinandens repertoire. Sprogene tæller det originale tyske, det ungarske, og det meste af tiden danske dialoger og oversættelser. Danseoptrinene er et must. Den kåde Diva drikker sig plørefuld og trækker en revolver i retning af sin elskede til akkompagnement af Wienerblod.

Forestillingen vil være gymnastik for lattermusklerne -man vil gå nynnende og dansende hjem!

Producent: OperetteKompagniet

Traditionen tro vil der til årets første forestilling være kransekage og ”bobler” i pausen.

PÅ PLAKATEN


En varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå…

Hyldest til 1970'erne med sange fra bl.a. Bee Gees, ABBA, Queen, Electric Light…

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: