program


Julekoncert 2020 - Martin Brygmann

Julekoncert 2020 - Martin Brygmann

Som altid når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der masser af humor, musikalitet og medmenneskelig varme.
 Læs mere

Julekoncert med Martin Brygmann og Ole Kibsgaard + en pianist

Spilletid: 70 min. ekskl. pause

Det er næsten umuligt at sige Jul uden at sige Jesus & Josefine. Måske TvDanmarks mest sete julekalender nogensinde. Alle kan synge med på Jesus & Josefine sangen og mange af de andre vidunderlige julesange.


Det er bl.a. disse sange, samt sangene fra en anden stor julekalender succes, Jul i Valhal, Martin Brygmann og Ole Kibsgaard har på repertoiret. Repertoiret byder udover ”Jesus & Josefine” på bl.a. ”Så blev der stille”, ”Flammerne”, ”Ensom” og fra Jul i Valhal bl.a. ”Lokes Rapsodi”, ”Den jeg ikke vil ha`”. Sangene blandes med sjove anekdoter og med nye fortolkninger af gamle kendinge som Juletræet med sin pynt, Coming Home for Christmas, Let is Snow, Have yourself a merry little Christmas, The Christmas Song, Last Christmas, samt flere numre fra Martin Brygmanns sangskat.

Det er denne sangskat Martin Brygmann har plukket fra til Julekoncerten. Det er en mere alvorlig og meget poetisk Martin Brygmann, der vil fortolke egne sange, sammen med multimusikeren og kapelmester Ole Kibsgaard, samt en musiker på piano, og som altid når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der masser af humor, musikalitet og medmenneskelig varme.

I denne ånd, vil der være omdelte sange, så publikum kan synge med på de mest kendte sange.

PÅ PLAKATEN


En musikalsk fortælling om hele Danmarks TV-serie Matador

En unik koncert forestilling, der blander musik og beat lyrik og vækker det…

Oplev Linn Ullmanns internationale succesroman – nu som teater med tre af dansk…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: