program


Rocky!

Rocky!

Brutalteater om taberen, der bliver en vinder til sidst. Men hvad hvis det er alle os andre, der ender med at blive besejret?
Et knockout af en forestilling der efterlod anmeldere og publikum mundlamme!

ROCKY! Taberen der får en ekstra chance. Ligesom Sylvester Stallones Rocky! fra 1976 – den middelmådige bokser Rocky, der sejrer mod alle odds. Vi elsker dem! – Taberne der rejser sig og sejrer over deres eget mindreværd. Men hvad hvis det er os andre, vores værdier og eksistens, der ender med at blive besejret?  Hvis det er os, der ender som taberne?

ROCKY! vender magtstrukturerne på hovedet. Både dem der findes i samfundet, og dem som befinder sig inde i vores hoveder. Rocky er taberen, der er træt af at blive set ned på, og som ikke vil finde sig i at være taberen. Det er taberen, som kommer igen, men som noget andet, end det vi forventede.ROCKY! digter videre på Stallones Rocky, en Rocky der tager magten og udfordrer vores demokrati. Skuespilleren Morten Burian er ene mand på scenen, i et råt rum, hvor både han og rummet udfordrer tilskuerne. Forestillingen blev valgt som nummer ét i det ungdomspanel, som Roskilde Teater hvert år er i dialog med om næste års forestillinger. Det er en forestilling som MÅ opleves! Det er en forestilling, som har APPEL til os alle. ROCKY! er instruktøren Tue Bierings knock-out af en forestilling, der efterlod anmeldere såvel som publikum mundlamme.

Varighed: 1 time og 45 minutter, uden pause

Medvirkende: Morten Burian

Desuden medvirker: Cheanne Nielsen

Tekst og instruktion: Tue Biering

Scenograf: Peter Schultz

Lyddesign: DItlev Brinth

Lysdesign: Mathilde Niemann Hüttel

www.husetsteater.dk

 

 


PÅ PLAKATEN


Denne teaterversion af Blinkende Lygter er sjov, tankevækkende og skæv, en forestilling, der…

Som altid når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der…

- en for alle, alle for en og tre for en tier


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: