program


Så går vi til Maxim

Så går vi til Maxim

- Hyldest til en Valsekonge

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 12. Februar 2022 16:00

OperetteKompagniet præsenterer

Så går vi til Maxim

- Hyldest til en Valsekonge

Medvirkende sangere: Bo Kristian Jensen, Jens Søndergaard, Gert Henning Jensen, Frederikke Kampmann, Signe Asmussen, Thomas Peter Koppel, Vibeke Kristensen, Carina Tybjerg Madsen, Frøy Hovland Holtbakk og Jonathan Koppel.

Musik: Lehár Trioen under ledelse af Carol Conrad
Spilletid: 135 min. inkl. pause

Den vaskeægte valsekonge Franz Lehár fylder 150 år. Han er komponisten bag Volga, Vilja, Maxim, og den evigt populære Enkevals samt slageren over dem alle Dein ist mein ganzes Herz.

Scenen er sat rundt om et flot dekoreret bord – med høje messingstager, guldtallerkener, krystalskåle og masser af champagne. Én efter én slår gæsterne på glasset, personificerede gennem de forskellige arketyper i operetterne – og talerrækken med nyttige fakta og sjove anekdoter afleveres, efterfulgt af et sandt orgie af arier og duetter fra mesterens perlerække af titler.

De er der alle sammen: Paganini, Giuditta, Zarewitsch, Frasquita, Greven af Luxemborg. Værd at vide er, at Smilets Land, operettens pendant til Madame Butterfly og Miss Saigon, er det eneste værk i trefjerdelstakt, der ender ulykkeligt. En showstopper er intermezzoet, hvor tre herrer prøver at holde trit med skuespillerinden Denise Wencke Gjernøe, kendt for sin uimodståelige La Garconne i Det’ Lunt i Nat som gik sin sejrsgang over det ganske land.

På flyglet troner Lehár i et bredt indrammet portræt, hvor han overvåger sangernes gang. Bagtæppet af guld skinner lystigt, og Lehár-Trioen, kyndigt ledet af musikchef, Carol Conrad, og bestående af medlemmer fra Radiosymfoniorkestre, og Det Kgl. Kapel, leverer det inciterende akkompagnement.

Og ikke nok med det, 2. akt er helt dedikeret til highlights fra det absolutte mesterværk, Den Glade Enke, som OperetteKompagniet spillede for fulde huse i 28 danske byer, sidst forestillingen var på plakaten.

Her kan vi vist tillade os at se frem til en fyldt sal med glade mennesker, lys, glæde, skøn musik og elegante kostumer, og så går vi nynnende hjem. Vi tør glæde os!

Aktuelt


I sin nye forestilling eksperimenterer Paolo Nani med et helt nyt scenisk formsprog, idet han forener teater og billedkunst. Stregerne bliver levende foran tilskuernes øjne og følges op af hans velkendte finurlige humor.

Riddersalen er igen på banen med et farverigt og finurligt teaterstykke for de mindste. Skuespiller Ragnhild Kaasgaard byder os indenfor i sit magiske hjem med masser af humor og overraskende indslag. Alder: 1½ - 4 år.

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Familieforestilling fra 3 år.

PÅ PLAKATEN


Halløj på tyroler-hotellet – klassisk operette af Raphl Benatzky og Erik Charell.

MUSIK FOR ØRET OG FOR SJÆLEN
Kvartetten spiller musik af danske komponister og tekstforfattere m.m.

En for alle, alle for en ... og tre for en tier

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.