program


Småt Brændbart

Småt Brændbart

En hylende morsom, musikalsk og rørende statusopdatering – set fra midten af livet.

SMÅT BRÆNDBART

En hylende morsom, musikalsk og rørende statusopdatering – set fra midten af livet.

Medvirkende Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard
Tekst, musik og iscenesættelse: Berlin og Krogsgaard
Spilletid: 125 min. inkl. pause

Vil I med ud på to hudløst ærlige og hylende morsomme livsrejser? To bedste venner har, meget pludseligt, rundet de 40. Og det er de tilsyneladende helt afklarede med, for karriererne kører på skinner, familierne er harmoniske, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering.

Men indeni føler de sig begge som Småt Brændbart, en rodekasse fyldt med ting, der ikke passer ind nogen steder. For de har begge to altid fulgt deres livsdrømme, og derfor er der allerede nu sat flueben på hele listen. Men hvad skal man egentlig på den anden side af den målstreg?

I Småt Brændbart gennemlever de begge livet fra start til midt. Fra de allerførste barndomsminder, hvor de første målstreger blev tegnet, med kridt i skolegården, til teenageårene, hvor livslysten kunne måles på richterskalaen, og frem til nu, midten, hvor alle drømmene er opfyldt, og hvor hver ny erobring virker som en sløv gentagelse af noget, der engang var så sprudlende og meningsfyldt.

Undervejs hjælper de hinanden med at rydde op i de indre rodekasser. Og publikum kommer med på en både morsom og virkelig livsbekræftende rejse.

Forestillingen er fyldt med nyskrevne sange, der finder både komikken og alvoren frem i emner som dobbeltmoral, ytringsfrihed, religion, racisme, familieproblemer, veganisme, Ikea og ikke mindst farjokes!

TESTET POSITIV PÅ 30 - 70 ÅRIGE!

 

PÅ PLAKATEN


Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Med en blanding af dans, skuespil, moderne cirkus, illusions magi og videokunst ønsker…

Mød skuespiller Lars Bom og koncertpianist Amalie Malling i dette koncertteater om den…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: