program


Soldaten

Soldaten

SOLDATEN handler om de psykologiske konsekvenser af at have været udsendt. Konsekvenser der har svært ved at nå den brede offentlighed, og især de unge, der står overfor valget om værnepligt. SOLDATEN er en forestilling om krigen, der fortsatte efter hjemsendelsen.  Læs mere

Billettyper


180.00 kr.
Billet

Dato
Reumertnomineret forestilling for unge og voksne – modig – barsk – nærværende!

 mere end 15 år har Danmark været en krigsførende nation, øjensynligt med massiv opbakning fra befolkningen. Adskillige unge mænd og kvinder søger den personlige udfordring i militæret for at opleve verden og ”gøre en forskel”. Ved de nok om, hvad de går ind til? Og hvad de kommer hjem med?

En hjemsendt soldat – eneste overlevende fra et vejsidebombeangreb – har forladt sin familie og er søgt ud i skoven. Gennem hans forhold til lillesøsteren Julie, hører vi om hans oplevelser som – soldaten!

Skuespilleren Mikkel Hansen spiller soldaten. Han har en uimodståelig gævhed i sit åbne blik – og et herligt gåpåmod, der overbeviser os om en glad dreng, der bare har lyst til at erobre verden. Og Maria la Cour spiller lillesøsteren som en pige, der vokser i modenhed for hver eneste skæve telefonsamtale med broderen. Det er både stærkt og rørende, hvordan hun langsomt bliver storesøster for sin storebror, efterhånden som krigen forandrer ham.

 

Medvirkende: Mikkel Hansen, Maria la Cour

Producent: Teatret Fair Play

Dramatiker, forfatter: Robert Reinhold

Instruktør: Robert Parr

Tekniker: Jakob Ebbe

Scenograf: Tanja Bovin

Lyddesigner: Lucas de Azevedo

Andet: Kim Wiggers Olsen

Aldersgruppe fra 14 år

Varighed: 50 minutter


PÅ PLAKATEN


Læs mere om vores spændende oplevelsestur til Berlin

Hent bestillingsformularen.

Forestillingen er ikke uden holdninger – men vi garanterer, at den kan ses,…

Om Danmarks ukendte verdensstjerne Inge Lehmann (spilles af Iben Hjejle). Hun var stort…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: