program


Træt lever og tungt hjerte

Træt lever og tungt hjerte

En intimkoncert over den amerikanske musiker Tom Waits’ poetiske fortællinger – på dansk, så alle dybder i den store poet kommer frem: På et lille røget sted mellem ganske få stole kigger vi ind i et tåget døgns hudløse virvar af uskyldige drømme, løgnagtige minder og sælsomme vinkler.  Læs mere

Billettyper


180.00 kr.
Lo Specchio

Dato

TRÆT LEVER OG TUNGT HJERTE var på programmet i sidste sæson, og billetterne blev hurtigt solgt. Forestillingen tilbydes derfor igen i år - 2 gange samme dag.

TRÆT LEVER OG TUNGT HJERTE er en intimkoncert over den amerikanske musiker, Tom Waits’ poetiske fortællinger – på dansk – så alle dybder i den store poet kommer frem. Kunstneren om hvem man siger, at hans stemme lyder, som om den har været lagt i blød i whisky, derefter hængt til tørre i et røgeri for til sidst at være blevet kørt over af en bil!

Oplev Lasse Popp i rollen som Tom Waits – i løbet af en times tid tages publikum med til et lille røget sted mellem ganske få stole til et kig ind i et tåget døgns hudløse virvar af uskyldige drømme, løgnagtige minder og sælsomme vinkler.

Nordjyske skrev: »… følsomme fortællinger, der til tider giver en klump i halsen og til tider tårer i øjnene af grin. Lasse Popp kan noget med sproget, så det overrasker med vildskab og provokerende billeder, for så at slå over i poetiske baner …«

Intimkoncert udviklet af Lasse Popp

Medvirkende: Lasse Popp, Kim Fast Jensen og Bastian Popp.

Producent: Limfjordsteatret.

Iscenesættelse: Gitte Malling.

Varighed: Ca. en time uden pause.

PÅ PLAKATEN


En poetisk rejse ind i musikkens land for helt små ører. I vil…

-en humoristisk forestilling om danskhed.
Efterfølgende spisning

MEANINGLESSNESS - en performativ samtale om objekter og mennesker med den australske smykkedesigner…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: