program


Valkyriens Kamp

Valkyriens Kamp

Et musikalsk indblik i kvindesagsforkæmperen Thit Jensens stridbare verden.

Lad os tage dig med ind i Thit Jensens stridbare verden. Her smelter et tumultarisk privatliv og en visionær kønspolitisk kamp sammen i et kompromisløst kunstnerisk virke. 

Thit er kvindekampens ”superstjerne” med sine foredrag og tanker omkring frivilligt moderskab og prævention, i en tid, hvor der slet ikke eksisterer et sprog for dette. Hun var lige dele elsket og hadet for sine revolutionerende tanker. Med landsdækkende foredragsturnéer, over 45 udgivne bøger og fast spaltetid i landets aviser var Valkyrien den mest læste forfatter i sin samtid.

På de ydre linjer lykkes Thit Jensen altså med stort set alt – men privat og følelsesmæssigt kæmper hun sine helt egne kampe. Den stædige kamp for at bevise sit værd som kvinde, for at overgå sin nobelprisvindende storebror Johannes V. Jensen og for at finde sit livs kærlighed. 

Fortællingen om Thit Jensen er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse i politisk, kunstnerisk og seksuel forstand. Om forfatteren, dramatikeren, debattøren og foredragsholderen der sætter hele sit liv ind på at skabe ligestillede vilkår mellem kønnene. 

Medvirkende: Ene Øster Høyer, Malin Rømer Brolin Tani, Søren Bang Jensen, Christine Worre Kann, Marie Louise von Bülow

Instruktør: Pelle Nordhøj Kann

Dramatiker: Julie Petrine Glargaard

Scenograf: Nikolaj Heiselberg Trap

Komponist: Marie Louise von Bülow

Kreativ producent: Christine Worre Kann

Idé og koncept: Det Flydende Teater

Varighed: 85 minutter 

PÅ PLAKATEN


Humoristisk satire om 2020 – ”annus horribilis” – op til i dag. ’Roskildedrengen’…

Det er ikke lutter lagkage at blive gammel. Men alternativet er værre! Med…

Klassisk teater, når det er bedst.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: