program


Driving Miles (Ny dato)
7

Driving Miles (Ny dato)

Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, fire jazzmusikere og én skuespiller. Umiddelbart en mærkelig konstruktion. Men der er en mening. Henning Mankell var den verdensberømte forfatter til Wallander bøgerne og han elskede Miles Davis ́ musik.  Læs mere

Miles kommer til den norske by Molde og bliver hentet i lufthavnen af en limousine med chauffør Svein Åge bag rattet. ”Do you know who I am?” spørger Miles. ”Yes” siger Svein Åge. “Do you like my music?” siger Miles. “No” siger Svein Åge. Det lægger grunden til et usædvanligt  venskab.

Miles Davis bliver glad. Han har truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer, men siger tingene ligeud.

Næste gang Miles kommer til Norge kræver han Svein Åge som chauffør og deres venskab udvikler sig gennem årene. Historien kredser om Svein Åges opdigtede ven Steinar og dennes møde med Miles’ musik ved en legendarisk koncert i Montreux, der nærmest bliver en åbenbaring for ham og ændrer hans indstilling til livet.

 

Medvirkende: Hans-Henrik Clemensen (skuespiller), Anders Malta (trompet), Rune Fog-Nielsen (bas), Cornelia Nielssen (trommer) og Zier Romme Larsen (piano)

Instruktør: Vigga Bro

Oversætter/dramatiker: Anna Bro

Komponist: Miles Davis

Scenografisk konsulent: Gitte Kath

Producent: Karen Nielsen, Parkteatret

Aldersgruppe fra 18 år

Varighed :1 time og 20 minutter

 PÅ PLAKATEN


Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Læs hele sæsonprogrammet online her.

GTMs 46. sæson
Generalforsamlingen afholdes i henhold til § 10 i GTMs…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: