program


Jeg bærer min sjæl

Jeg bærer min sjæl

En musisk beretning om kærlighed, overgreb, håb og tilgivelse. Baseret på beretninger, dagbøger og digte om seksuelle overgreb i Grønland.
 Læs mere

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoJEG BÆRER MIN SJÆL//TARNIMA NAMMATAI er en forestilling om overgreb, kærlighed, magt og afmagt, forsoning og håb. Forestillingen er baseret på tekster og digte af mennesker, som har oplevet overgreb – enten på egen krop eller som pårørende.

Hanne Trap Friis er gået sammen med billedkunstner Gukki Nuka om at lave en forestilling om seksuelle overgreb i Grønland med udgangspunkt i dagbøger, digte og beretninger. Bl.a. med bidrag fra Killiliisa-rollemodelkorpset, der er et vigtigt redskab til at bekæmpe seksuelle overgreb.

Medvirkende: Karina Møller, Klaus Geisler, Rasmus Lyberth, Nukakkuluk Kreutzman

Iscenesættelse: Hanne Trap Friis

Komponist: Hans-Ole Amossen

Lys: Naleraq Eugenius

Koncept: Gukki Nuka & Hanne Trap Friis

Scenografi: Naja Rosing-Asvid

Projekt- og turnéleder: Nuka Carmen Bisgaard

Varighed: 80 minutter (uden.pause)

Producent: Teater freezeProductions

 

PÅ PLAKATEN


Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande. Der er…

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder.…

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om…prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.