program


Julekoncert 2019 - Julie Berthelsen

Julekoncert 2019 - Julie Berthelsen

Stemningsfuld Julekoncert med Julie Berthelsen

Stemningsfuld Julekoncert med Julie Berthelsen

Hvis julestemningen ikke har indfundet sig, så er det en sikker vej at sørge for billet til denne koncert!

Julen er det tidspunkt på året, hvor vi alle sammen kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden, og hvor godt vi har det. Med julekoncerten vil Julie Berthelsen bidrage til, at julemåneden bliver i denne ånd, og vi, specielt i julen, husker disse ting.

Julie Berthelsen har opbygget en koncert, der rummer varmen omkring julen, en intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester. Hun har valgt sange fra Danmark, Grønland og resten af verden. Hun vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særlig smukke julesange. Vi skal tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

Julie har længe drømt om at lave denne julekoncert – og med hendes store erfaring, i at skabe en stemningsfuld ramme omkring julen, så er tiden inde nu.

I samarbejde med Jyllinge Menighedsråd.

PÅ PLAKATEN


En operette om dagen er den bedste medicin!
Traditionen tro vil der…

Som altid når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der…

- en for alle, alle for en og tre for en tier


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: