program


Så længe mit hjerte slår
6

Så længe mit hjerte slår

En Giro 413-musical om knuste hjerter og brækkede ben. Forestillingen er en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet til vores liv, både når kærligheden var til stede, og når den var en uopnåelig længsel.  Læs mere

En Giro 413-musical om knuste hjerter og brækkede ben

 Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lille Sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Se Venedig og dø: Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre. “SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR” er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet til vores liv, både når kærligheden var til stede, og når den var en uopnåelig længsel.

“SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR” er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra, da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove, indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene: Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

Denne Giro 413-musical er gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling. Odense Teaters opsætning af “SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR” blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling, og Folketeatret har nu sammensat et hold meget musikalske skuespillere, som glæder sig til at dele ud af kærligheden og det fællesskab, som musikken giver.

 

Instruktion og dramaturgi: Heinrich Christensen

Scenografi: Helle Damgaard

Koreografi: Peter Friis

Kapelmester: Adi Zukanovic

Medvirkende: Marie Mondrup, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthal,

Rasmus Fruergaard, Anne Sofie Wanstrup, Morten Christensen, Troels II Munk,

Sonja Oppenhagen

Varighed: 2 timer og 25 minutter inkl. pause


PÅ PLAKATEN


En klassisk komedie om nærighed og kærlighed, af Molière
I en ægte…

- men tonen er lav.
Der er grinegaranti på denne forestilling!

Nu kommer Jacob Morild til Jyllinge med sin Jubilæumscabaret, så glæd jer til…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: