program


Svejk i anden verdenskrig

Svejk i anden verdenskrig

En humoristisk forestilling baseret på Bertolt Brechts vidunderlige historie om den gode soldat Svejks eventyr i anden verdenskrig. Ole Sørensen fejrer 40 års skuespiller-jubilæum i rollen som Svejk.

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoKrigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, også har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen.

SVEJK I ANDEN VERDENSKRIG er en humoristisk forestilling baseret på historien af Bertolt Brecht, der undervejs bliver akkompagneret af sang og klaverspil. I titelrollen finder vi Ole Sørensen, der med stykket kan fejre sit 40-års skuespillerjubilæum. Vi kommer hele følelsesspekteret igennem, når vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by, hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere.

"Jeg er en glad mand, fordi jeg har fået en gave. Jeg har 40 års skuespillerjubilæum, og gaven er, at jeg har fået lov at spille Svejk. Svejk er rollen, som er ham den lille hundehandler, der sidder trygt på sit værtshus; ”Bægeret” – sammen med de andre gæster. Med list og dumdristighed så kan han snige sig ud af alle vanskelige situationer.” Det glæder jeg mig til!”  - Ole Sørensen, skuespiller

 

Medvirkende: Ole Sørensen, Uta Motz, Klaus Andersen, Sara Line Møller Olsen, Thomas Jacob C. Rønne

Instruktør: Gitte Kath

Musiker: Rasmus Steenber

Varighed:100 min. inkl. pause.

 

PÅ PLAKATEN


Læs mere om vores spændende oplevelsestur til Berlin

Hent bestillingsformularen.

Denne nostalgiske rejse op gennem underholdningsmusikkens og operettens gyldne epoke har aldrig været…

Om Danmarks ukendte verdensstjerne Inge Lehmann
I 2017 fik hun i København…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: