program


The BeatRoots

The BeatRoots

En forestilling om dem der er inde i varmen, og dem der er dømt ude. Publikum inviteres til countrykoncert og linedans – en koncert hvor samfundsrelevante konflikter bliver synlige og publikum inviteres til at danse med.

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoI det lokale forsamlingshus koger stemningen. Publikum klapper taktfast og mærker forventningens spænding, pulsen, der pumper, og energien, der stiger. De mærker fællesskabet, smiler til hinanden, klapper på 2 og 4 sammen i samme takt og brøler det samme: ”beeeeeeeat roooooots”, som de har gjort det så mange gange før. Det er ritualiseret – mange publikummer kender hinanden, og de elsker den følelse. Følelsen af at være sammen. Sammen om noget, der er større end dem selv. Følelsen af ikke at være alene i verden. Følelsen af fællesskab.

De har glædet sig længe, og forventningerne er tårnhøje. Kan The BeatRoots levere endnu en banebrydende turné, hvor publikum ekstatisk mister sig selv og hengiver sig til linedans i timevis? Publikum er klar!

Men det er ikke helt, som det plejer. Der er noget i luften.

Udenfor afviser dørvogteren alle dem, der ikke har billet. Alle dem, der gerne ville have været en del af fællesskabet, men som har været for langsomme, for fattige, eller som ikke har haft kontakterne i orden.   

Varighed: 90 minutter

Medvirkende: Jacob Teglgaard, Rolf Hansen, Christine Worre Kann, Marie Louise von Bülow

Instruktør: Pelle Nordhøj Kann

Dramatiker: Line Mørkeby

Komponist: og arrangør Marie Louise von Bülow

http://www.teatergrad.dk/

PÅ PLAKATEN


En poetisk komedie i kærlighedens og skilsmissens tegn. MEDLEMSRABAT 50 KR.

Operette af Johan Strauss den yngre. Sangere og musikere af den højeste kaliber.…

En sanselig og billedskabende oplevelse om at føle sig anderledes og om at…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: