program


The BeatRoots
3

The BeatRoots

En forestilling om dem der er inde i varmen, og dem der er dømt ude. Publikum inviteres til countrykoncert og linedans – en koncert hvor samfundsrelevante konflikter bliver synlige og publikum inviteres til at danse med.

Obs. I nyhedsbrevet, der blev udsendt den 26. marts 2019 til vores medlemmer, står der, at forestillingen, The BeatRoots, finder sted fredag den 29. marts 2019. Dette er en fejl, og vi beklager meget. Den korrekte dato er torsdag den 11. april 2019 kl. 19.30. 


The BeatRoots  – et mikrokosmos hvor fællesskab og fælles værdier er sat under pres

I koncertformat udspiller der sig i THE BEATROOTS en country-komedie om en tragisk tid, hvor fællesskaberne er i opløsning, udfordret af tidens individualisme. Det er en fortælling, der strækker sig fra en bandkrise til den verdensomspændende politiske krise. 

I THE BEATROOTS er vi både i teatret og til koncert. Fra dramatikken stjæler vi den medrivende historie, de genkendelige karakterer og den samfundsrelevante tematik og fra koncerten stjæler vi musikken, vildskaben og publikums engagement. 

I forestillingen møder vi familiebandet The BeatRoots. Oprindelig spillede de med brødrenes mor, Mama Nellie, som frontfigur til familiefester, vejfester og lokale sammenkomster. Men med Mama Nellies død må de redefinere deres musikalske ståsted og drømme for fremtiden, og det truer sammenholdet og bandets eksistens. 

THE BEATROOTS er et mikrokosmos, der afspejler vores verden, hvor fællesskab og fælles værdier er sat under pres. En verden hvor egenrådighed, frihed og selvtilstrækkelighed har erstattet ideen om ”det fælles bedste”. 

THE BEATROOTS er ny dansk musikdramatik skrevet af én af tidens eftertragtede dramatikere Line Mørkeby. Mørkeby står også bag Det Flydende Teaters successer PAGTEN og GRINET og DØDEN samt Det Kongelige Teaters »JEG LØBER«.

 

På & bag scenen: 

Medvirkende: Rolf Hansen & Jacob Teglgaard + Christine Worre Kann & Marie Louise von Bülow

Instruktør: Pelle Nordhøj Kann

Dramatiker: Line Mørkeby

Scenograf: Sir Grand Lear

Komponist & kapelmester: Marie Louise von Bülow

Lysdesigner: Martin Danielsen Barnung

Lyddesigner: Janus Jensen

Fysisk konsulent: Jannik Elkær

Musikalsk arrangement: The BeatRoots

Idé & koncept: Teatergrad

Varighed: 90 minutter

http://www.teatergrad.dk/


PÅ PLAKATEN


Læs hele sæsonprogrammet online her.

Sigurd fortæller om de græske guder
Familieforestilling for de 5 -100 årige

GTMs 46. sæson
Generalforsamlingen afholdes i henhold til § 10 i GTMs…


FOR ARRANGØRER


BILLETSALG - TILMELDING

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: